Vinnarna Noomaraton riks 2014

Priserna i den femtonde upplagan av NOOMARATON riksfinal fördelades som ett pärlband över mellersta Sverige. Förstapriset plockade Värmland hem för filmen ”Klubbklubb” av lag Tossarna, som förutom den stora äran även fick med sig en prischeck från de regionala resurscentrumen och Scandinavian Photo på 10.000 riksdaler.NooRiks2014_Vinnare

Två hederspris från juryn gick till Sörmländska ”I dina fotspår” av Dromb Productions och Uppländska ”Sanning eller konsekvens” av lag Bunke. Det hedersamma publikpriset landade i Västmanland och lag Sally & Walter för filmen ”Bobo Lobos förbannelse”.

Årets jury bestod av Anna Schönbeck – Våra Gårdar, Kaly Halkawt – Svenska Filminstitutet och Annette Gunnarsson – Filmregissör.

Vinnarfilmerna finns nu att se på vår Hall of fame-sida.

NooRiks2014_Publikpris
Prisade av publiken: Sally & Walter från Västmanland.NooRiks2014_Heders2
Juryns hederspristagare Dromb Productions från Sörmland.NooRiks2014_Heders1
Juryns hederspristagare Lag Bunke från Uppland.

Foton: Jerry Eriksson