Västmanland

Välkommen till NOOMARATON Västmanland

Anmälan
Anmälan tas emot fram till klockan 12.00 fredagen den 1 september 2017.
Anmälan finns här
http://bit.ly/noomaratonvastmanland

Start
Lördagen den 2 september 2017 klockan 09.00.
Noomaraton Västmanland skickar ett start-SMS med de hemliga förutsättningarna till varje lag. Förutsättningarna presenteras även samtidigt på Noomaratons webbsida

Målgång och inlämning av tävlingsbidrag
Målgången sker på söndagsmorgonen klockan 09.00 då filmerna ska vara inlämnade.

Filminlämning:
Alt 1. Skicka in en fil: Bidraget e-postas som .mov- eller .mp4-fil via www.sprend.com eller liknande fildelningssajt. Ange lag- och filmtitel i mejlet.

Alt 2. Lämna in via Youtube: ladda upp i så hög kvalitet som möjligt på YouTube och e-posta oss länken. Ange lag- och filmtitel i mejlet.

Länkarna ovan e-postas till ann-charlotte.wederus@regionvastmanland.se  senast vid målgång klockan 09.00 på söndagsmorgonen. Tänk på att uppladdningen kan ta tid och att vi inte godkänner länkar som inkommer senare än 09.00. Däremot är det OK att filmen fortsätter ladda på YouTube några minuter efter klockan nio, men mejlet med länk måste vi alltså ha innan tid för målgång.

Visning och presentation av vinnare
Visning av Västmanlands Noomaratonbidrag sker under Kulturnatten i Västerås den 16 september. En jury utser de två bidragen som kvalificerats till riksfinalen i Stockholm. Visningen är öppen för allmänheten och entrén är gratis.

Riksfinal
Riksfinalen går av stapeln på Filmhuset i Stockholm lördagen den 30 september.
Finalisterna består av två filmer från varje deltagande region/län. En riksjury utser årets bästa Noomaratonfilm som belönas med finfina priser.

Regler
Reglerna för NOOMARATON är desamma i alla deltagande regioner/län. Läs mer här.

Kontakt
Västmanland
Ann-Charlotte Wedérus
021-174568
ann-charlotte.wederus@regionvastmanland.se