Halland

Välkommen till NOOMARATON i Halland

OBS! DENNA INFO AVSER FÖRRA ÅRETS TÄVLING.
AKTUELL INFORMATION FÖR 2017 ÅRS NOOMARATON KOMMER UNDER VÅREN.

Anmälan
Endast föranmälda lag får delta. Anmälan tas emot fram till klockan 16.00 fredagen den 2 september.  Anmäl ditt lag genom att fylla i formuläret på www.regionhalland.se/noomaraton

Deltagande lag får bestå av max fyra personer. Lagmedlemmar är de som är inblandade i själva produktionen. Skådespelare och statister behöver inte räknas in i laget. ALLA kan tävla, inga förkunskaper krävs!

Vill du vara med men har inget lag?
Kontakta Emma Nordström emma@movemotion.se så samlar vi ihop ett lag till dig!

Vill du ha hjälp med teknik, att hitta medtävlare, eller annat? Kontakta då:

Regler

Reglerna för NOOMARATON är desamma i alla deltagande regioner/län. Läs mer här.

Start
Lördagen den 3 september kl 09.00. Vid starten skickar Kultur i Halland – Film ut ett mejl med de hemliga förutsättningarna till varje lag. Förutsättningarna presenteras även samtidigt på Noomaratons webbsida!

Målgång och inlämning av tävlingsbidrag
Målgången sker på söndag 4 september klockan 09.00. Bidrag som inkommer efter deadline kommer inte att godkännas.

Webbinlämning
Bidraget skickas via www.sprend.com (eller liknande tjänst) till Emma Nordström emma@movemotion.se.

Det går också bra att lägga upp filmen på YouTube och skicka länken. Länkarna e-postas till Emma senast vid målgång klockan 09.00 på söndagsmorgonen.

OBS! Direktinlämning är inte möjlig.

Visning och presentation av vinnare
Söndagen den 4 september kl 18 visas alla deltagande filmer på Stadsbion i Falkenberg. Visningen är öppen för allmänheten och entrén är gratis.

Under kvällen korar vi två lyckliga vinnare, som i pris erhåller resa till riksfinalen i Stockholm (en vinnare och ett wildcard).

Riksfinal
Riksfinalen äger rum på Filmhuset i Stockholm lördagen den 8 oktober. Finalisterna består av två filmer från varje deltagande region/län. En riksjury utser årets bästa Noomaratonfilm.

Kontakt
Emma Nordström, tel 073 098 26 03, e-post emma@movemotion.se har hand om anmälningar och insamling av filmer och svarar på frågor om tävlingen.